فایل فردا

مرجع دانلود فایل های دانشجویی

فایل فردا

مرجع دانلود فایل های دانشجویی

پاورپوینت کتاب مبانی مدیریت رفتار سازمانی تألیف دکتر علی رضائیان

پاورپوینت کتاب مبانی مدیریت رفتار سازمانی تألیف دکتر علی رضائیان در 331 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
دسته بندی مدیریت
بازدید ها 0
فرمت فایل ppt
حجم فایل 2693 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 331
پاورپوینت کتاب مبانی مدیریت رفتار سازمانی تألیف دکتر علی رضائیان

فروشنده فایل

کد کاربری 10255
کاربر

پاورپوینت کتاب مبانی مدیریت رفتار سازمانی تألیف دکتر علی رضائیان در 331 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx







فهرست مطالب





فصل اول: رفتار سازمانی

شامل بخشهای :

مقدمه

صاحبنظر در علوم رفتاری کیست؟

آموختن و بکارگیری نظریه های علوم رفتاری

روش تشخیص در مطالعه رفتار سازمانی

سطوح تجزیه و تحلیل در رفتار سازمانی

هدف رفتار سازمانی

مسیر رفتار سازمانی

فصل دوم: معنی و مفهوم کار

شامل بخشهای:

مقدمه

کارکردهای کار

تعریف کار

اخلاق کار

تعهد نسبت به کار

انگیزاننده های کار

تلفیق زندگی کاری و خانوادگی

تعامل رضایت شغلی و رضایت از زندگی

مدل اثرجبران

مدل بخشی

مدل همپوشی

فصل سوم: ادراک

شامل بخشهای:

مقدمه

تعریف ادارک

فراگرد ادراکی

استباط ادراکی

سازمان ادراکی

رخدادهای اجتماعی و افراد

ویژگیهای مؤثر بر ادارک اجتماعی

ویژگیهای ادارک شونده

ویزگیهای وضعیت

ویژگیهای ادارک کننده

ادراک از خود

پیچیدگی شناختی

تجربه پیشین

حالت انگیزشی

خطاهای ادراکی

برخورد کلیشه ای

خطای هاله ای

دفاع ادراکی

ادراک انتخابی

نظریه های ضمنی شخصیت

فرافکنی

اثر اولین برخوردها

کاربردهای نظریه ادراک

کامیابی فراخود

نظریه اسنادخطاها در اسناد

خطای اساسی اسناد

تعصب خودخدمتی

وضعیتهای سببی

اوضاع بحرانی

حفظ تصویر مثبت

کاربردهای ویژه فراگرد ادراکی در سازمان

فصل چهارم: فراگرد معرفت پذیری

شامل بخشهای:

تعریف یادگیری

فراگرد معرفت پذیری و شکل گیری فرضیه هایی درباره محیط

نظریات یادگیری

روش رفتارگرایی

روش شرطی کردن مؤثر

مدل اساسی شرطی کردن مؤثر یا ابزاری

مدلهای شرطی کردن سنتی و مؤثر رفتار

روش شناخت

مدل یادگیری شناختی

روش معرفت پذیری اجتماعی

مدل اساسی نظریه معرفت پذیری اجتماعی

نقش خودکنترلی

آن سوی مدل اصلاح رفتار سازمانی

مدل بسط یافته اصلاح رفتار سازمانی

فصل پنجم: انگیزش و رفتار

شامل بخشهای:

رفتار

انگیزه

هدف

رابطه انگیزه و هدف

مقایسه انگیزه ها و هدفها

جایگاه انگیزه ها و هدفها

نمودار جایگاه انگیزه ها و هدفها

نمودار رفتار تفوقی برای غلبه بر مانع

الگوهای رفتار انگیزشی عادی

عجز یا ناکامی و رفتارهای غیرمنطقی ناشی از آن

افزایش شدت انگیزه

نیازهای چندگانه

طبقه بندی هدفها

وضعیت انگیزشی

بکارگیری محرک ملموس در وضعیت انگیزشی

نظریه های انگیزش

نظریه های تقویت یادگیری

نظریه های محتوایی

نظریه سلسله مراتب نیازهای مزلو

نمودار نظریه سلسله مراتب نیازهای مزلو

نظریه مراحل مختلف زندگی گریوز

نمودار ترکیب نیازها به هنگام شدت گرفتن نیازهای جسمانی و ایمنی

نظریه زیستی- تعلق- رشد- آلدرفر

نمودار نظریه « زیستی- تعلق- رشد»

نظریه نیازهای اکتسابی مک کله لند

ترجیحات کاری اشخاصی که نیاز به توفیق طلبی، تعلق و قدرت دارند.

ویژگیهای افراد توفیق طلب

نظریه دو ساحتی انگیزاننده- بهداشت روانی هرزبرگ

نمودار نظریه دوعاملی هرزبرگ

نظریه های فراگردی

نظریه برابری

مدل اساسی نظریه برابری

فصل ششم: هدفگذاری

شامل بخشهای:

پرورش نیروی کار موفق

نمودار پرورش نیروی کار موفق

کار زاینده و روشن

هدفگذاری مؤثر

ویژگی هدف مؤثر

تشخیص موانع هدف گذاری

شناخت تفاوتهای انگیزشی

ارائه پاداش با ارزش

نکاتی که در قدردانی باید رعایت شود

تذکر و تنبیه و پوزش

پوزش

دلایل مسامحه در عذرخواهی

فصل هفتم: تحلیل مراوده ای

شامل بخشهای:

تعریف تحلیل مراوده ای

حالات من

من والدینی

انواع حالات من والدینی

من والدینی پرورشی

من والدینی عیبجو

حالت من بزرگسالی

حالت من کودکی

من کودکی شاد

من کودکی مخرب

انواع من کودکی مخرب

من کودکی ناسازگار

من کودکی سازگار

شخصیت سالم

وضعیت بودن

مقایسه وضعیتهای بودن با حالتهای من

مراودات میان مردم

مراوده باز (مکمل)

نمودار مراوده باز درست

نمودار مراوده باز نادرست

مراوده بسته (سد شده- متقاطع)

نمودار مراوده مقاطع

مراودات ضمنی

نمودار مراوده ضمنی

نیاز مطرح شدن

ابعاد گوناگون مدیریتی در همه افراد

حالت من والدینی نقادی

حالت من والدینی ارشادی- مربیگری

حالت من والدینی سایه- بدون حضور فیزیکی

حالت من بزرگسالی یا تحلیلگر

حالت من کودکی صلحجو

حالت من کودکی جنگجو

حالت من کودکی مبدع

فصل هشتم: نگرشهای شغلی و رفتار

شامل بخشهای:

وجدان

ارزشها

طبقه بندی ارزشها

ارزشهای ابزاری و ارزشهای غایی

غرایز

غرایز ارزشی

شخصیت

چگونگی شکل گیری شخصیت آدمی

مدل شکل گیری رفتار آدمی

ابعاد پنج گانه شخصیت

نگرش یا طرزتلقی

ابعاد نگرشها

نگرشها و ارزشها

مدل نیت رفتاری

تأثیر باورها بر نگرشتها

تأثیر باورها بر هنجارهای نظری

هنجارها

بازمهندسی نگرشها

نگرشهای سنتی و بازمهندسی شده نسبت به کار

فصل نهم: ویژگیهای اساسی گروهها

شامل بخشهای:

ویژگیهای اساسی گروهها

تعریف گروه

شاخصهای چهارگانه جامعه شناختی گروه

گرووهها و سازمان

چرا مدیران باید گروهها را جدی بگیرند؟

گروهها و عملکرد کاری

مزایای کار گروهی نسبت به کار فردی

گروهها و نیازهای فردی

انواع گروهها

گروه رسمی

گروه غیرسمی

نمونه گروههای غیر رسمی در ساختار رسمی سازمان

فراگرد شکل گیری گروه انسانی یا سیستم اجتماعی

گروههای دارای سازگاری روانی

انواع گروههای رسمی و غیررسمی

گروه گرداننده (گروه کارکردی)

گروه کار

گروه پروژه

شوراها(کمیته ها)

گروه دوستی

گروه ذینفع

گروه مرجع

اثربخشی گروه

گروه کار به عنوان یک سیستم باز

ماهیت کار گروهی

ترکیب جمعیت شناختی و روانشناختی گروه

نیازهای که موجب دوست شدن افراد با یکدیگر می شود

فصل دهم: پویایی گروهی و میان گروهی

شامل بخشهای:

گروههای کاری

رفتارهای خواسته شده و پدید آمده

صورتهای دوگانه پویایی گروه

گروه و پویای میان گروهی و تأثیر عمده آن بر اثربخش سازمانی

دلایل اهمیت مطالعه پویایی گروهی

تعامل اجتماعی در محیط کار

تسهیل اجتماعی

کارکردهای گروههای سازمانی

فراگرد شکل گیری و توسعه گروه

الزامهای عملی توسعه گروه

نقشهایی که افراد در گروه ایفا می کنند

سازگاری فن آوری و ساختار

مدل اقتضایی تعیین افراد گروههای کار: استفاده اثربخش از استعدادهای موجود

تهدیدات نسبت به اثربخش گروه

گروه اندیشی

علائم گروه اندیشی و نقصان های تصمیم گیری

نظریه طفره رفتن اجتماعی

فصل یازدهم: فراگرد ارتباطات

شامل بخشهای:

ماهیت ارتباطات

روشهای ارتباطات

اهمیت ارتباطات

فراگرد ارتباطات و منشأهای احتمالی اختلال

فراگرد ارتباطات سازمانی

رهبران (مدیران)

تمرین مهارتهای ارتباطی برای یک فرد معمولی

پیام

عوامل همراه زبان

رفتارهای غیرکلامی

کارکنان (پیروان)

انواع ارتباطات

ارتباطات یکجانبه

ارتباطات دوجانبه

ارتباطات میان افراد

موانع ذاتی ارتباطات میان افراد

روشهای بهبود ارتباطات (تنش زدایی در مدیریت)

نواحی چهاراگانه شخصیت مدیر

گوش شنوا، زیربنای مهارت ارتباطی

تعریف شنود مؤثر

مدل دریافت شنودی

سبکهای سه گانه شنود

سبک نتیجه ای

سبک چرایی

سبک فراگردی

اعمال غیر کلامی مثبتی که به ارتباطات کمک می کند

اعمال غیرکلامی که باید از آنها احتراز شود

ارتباطات راغبانه

برنامه ریزی ارتباطات با خود و دیگران

عوامل مؤثر در شکل دهی حالت ذهنی

باورهای هفتگانه

ارتباطات از منظر ارزشهای اسلامی

فصل دوازدهم: رهبری

شامل بخشهای:

نقش رهبری

تعریف رهبری

تمایز مدیریت و رهبری

رهیافتهای رهبری

صفات مشخصه رهبران

رهیافت رهبری

مطالعات دانشگاه آیووا

مطالعات دانشگاه میشیگان

مطالعات دانشگاهی اوهایو

ضابطه مند کردن (ایجاد ساختار) روابط

رعایت حال کارکنان (ملاحظه)

مدل دو بعدی مدل رفتاری

سبک سنج مدیریت

5 وضعیت بر اساس سبک سنج مدیریت

مطالعات پویای گروه

سیستمهای چهارگانه مدیریتی

نظریه های اقتضایی (ایجابی)

متغیرهای کلیدی ایجابی که بر رفتار رهبر اثر می گذارد

متغیرهای عمده مدل رهبری اقتضایی

نظریه رهبری «مسیر- هدف»

خلاصه روابط عمده «مسیر- هدف» در رهیافت رهبری

مدل سبک - ساختار- توان

نظریه رهبری وضعیتی

سبکهای نظریه وضعیتی

رهبری وضعیتی، ادراک و تأثیر قدرت

منشأ های قدرت و فراگرد نفوذ

تأثیر انواع قدرت بر سطوح آمادگی کارکنان

فصل سیزدهم: مدیریت بهره وری فرد و سازمان

شامل بخشهای:

بهره وری و انگیزش

بهره وری سازمانی

الگوی ماهواره ای عملکرد سازمانی

نیروی انسانی عاملی استراتژیک

بهره وری کارکنان

متغیرهای مؤثر بهره وری

توان

شناخت شغل

حمایت سازمانی

انگیزش یا تمایل

بازخور عملکرد

اعتبار

سازگاری محیطی

گامهای عمده مدیریت بهره وری

کمال مدیریت

تعهد نسبت به مشتریان یا ارباب رجوع،

تعهد نسبت به سازمان

تعهد نسبت به خود،

تعهد نسبت به افراد و گروههای کاری،

تعهد نسبت به کار

کمال سازمان

مسائل ناشی از بوروکراسی

فرهنگ سازمانی

فصل چهاردهم: مدیریت تحول سازمانی

شامل بخشهای:

محیط مدیریت

روندهای قابل مشاهده در محیط جدید

انواع تغییرات

تغییرات برنامه ریزی نشده

تغییرات برنامه ریزی شده

عوامل داخلی و خارجی تغییر

شناخت و مدیریت مقاومت در برابر تغییر

علل مقاومت در برابر تغییر

راهبردهای گوناگون برای غلبه بر مقاومت در برابرتغییر

راهبردهای گوناگون برای غلبه بر مقاومت در برابرتغییر

نوع شناسی تغییر

مراحل سه گانه تغییر

خروج از انجماد

تغییر یا تمرین رفتارهای جدید

تثبیت رفتارهای جدید

مدل سیستمی تغییر

مراحل پنجگانه تغییر

پاورپوینت تهیه شده بسیار کامل و قابل ویرایش بوده و به راحتی می توان قالب آن را به مورد دلخواه تغییر داد و در تهیه آن کلیه اصول نگارشی، املایی و چیدمان و جمله بندی رعایت گردیده است.

پاورپوینت بررسی رقابتی بودن

پاورپوینت بررسی رقابتی بودن در 34 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
دسته بندی مدیریت
بازدید ها 4
فرمت فایل pptx
حجم فایل 9688 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 34
پاورپوینت بررسی رقابتی بودن

فروشنده فایل

کد کاربری 10255
کاربر

پاورپوینت بررسی رقابتی بودن در 34 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx







فهرست مطالب





عاریف و شاخص های رقابتی بودن

مدیریت تکنولوژی و رقابت جهانی

مقایسه ای بین رقابتی بودن بین الملل

رشد واقعی و بلند مدت استاندارد زندگی

رتبه صادرات در کشور های در حال توسعه و صنعتی

رتبه توان رقابتی کشورها

رقابتی شدن کشورها در سطح خرد

ویژگی های یک شرکت موفق

پاورپوینت تهیه شده بسیار کامل و قابل ویرایش بوده و به راحتی می توان قالب آن را به مورد دلخواه تغییر داد و در تهیه آن کلیه اصول نگارشی، املایی و چیدمان و جمله بندی رعایت گردیده است.

گزارش کارآموزی عایق های حرارتی در شرکت نارگان

گزارش کارآموزی عایق های حرارتی در شرکت نارگان در 36 صفحه ورد قابل ویرایش به صورت فرمت docx
دسته بندی مهندسی سرامیک
بازدید ها 7
فرمت فایل docx
حجم فایل 8351 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 36
گزارش کارآموزی عایق های حرارتی در شرکت نارگان

فروشنده فایل

کد کاربری 19721
کاربر

گزارش کارآموزی عایق های حرارتی در شرکت نارگان در 36 صفحه ورد قابل ویرایش به صورت فرمت docx

مقدمه

اهمیت صرفه جویی در مصرف انرژی و هزینه های سنگین انرژی بر کسی پوشیده نیست. به طور متوسط بیش از 50% درآمد هر جامعه ای صرف تولید و یا خرید انرژی در آن جامعه شده و به طور متوسط 40% کل انرژی مصرفی ,صرف سیستم های گرمایش و حرارتی شود. عایق کاری و فرهنگ آن , در کشورهای توسعه یافته یک اصل در طراحی و یک الزام در ساخت و ساز محسوب می شود,در هالی که اهمیت این اصل در کشور ایران جدی گرفته نشده است . لیکن در سال های اخیر , با توجه به هزینه های روز افزون انرژی در ایران و جهان به خصوص پس از برداشته شدن یارانه های انرژی , این مهم در بخش صنعتی و ساختمانی رشد چشمگیری داشته و فرهنگ عایق کاری حرارتی در کنار عایق های صوتی و ضد آتش ، آینده ای امیدوار کننده در این زمینه را نوید می دهد


فهرست مطالب


معرفی شرکت نارگان

تاریخچه شرکت

واحدهای تولیدی شرکت

معرفی فعالیت های بخش مهندسی

واحد شناسایی و انتخاب مواد

فعالیت های دوره کارآموزی

خلاصه فعالیت ها

اقدامات انجام گرفته

مقدمه

عایق های حرارتی

مزایای عایق کاری

مقدمه ای بر انتقال حرارت

عایق کاری لوله ها

ماده عایق

میزان جریان و ضریب مقاومت حرارتی (R-value)

عایق های حرارتی گرم و سرد

عایق های گرم

عایق های سرد

عایق های دمای بسیار بالا (نسوز) - Refractory

انتخاب عایق حرارتی مناسب

انواع عایق های حرارتی





اهمیت صرفه جویی در مصرف انرژی و هزینه های سنگین انرژی بر کسی پوشیده نیست. به طور متوسط بیش از 50% درآمد هر جامعه ای صرف تولید و یا خرید انرژی در آن جامعه شده و به طور متوسط 40% کل انرژی مصرفی ,صرف سیستم های گرمایش و حرارتی شود. عایق کاری و فرهنگ آن , در کشورهای توسعه یافته یک اصل در طراحی و یک الزام در ساخت و ساز محسوب می شود,در هالی که اهمیت این اصل در کشور ایران جدی گرفته نشده است . لیکن در سال های اخیر , با توجه به هزینه های روز افزون انرژی در ایران و جهان به خصوص پس از برداشته شدن یارانه های انرژی , این مهم در بخش صنعتی و ساختمانی رشد چشمگیری داشته و فرهنگ عایق کاری حرارتی در کنار عایق های صوتی و ضد آتش ، آینده ای امیدوار کننده در این زمینه را نوید می دهد

مبانی نظری بیودیزل، گلیسرین، منابع روغن در تغذیه طیور

مبانی نظری بیودیزل، گلیسرین، منابع روغن در تغذیه طیور
دسته بندی علوم انسانی
بازدید ها 0
فرمت فایل docx
حجم فایل 51 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 25
مبانی نظری بیودیزل، گلیسرین، منابع روغن در تغذیه طیور

فروشنده فایل

کد کاربری 1113
کاربر

مبانی نظری بیودیزل، گلیسرین، منابع روغن در تغذیه طیور

توضیحات: فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد (پیشینه و مبانی نظری پژوهش)

همراه با منبع نویسی درون متنی به شیوه APA جهت استفاده فصل دو پایان نامه

توضیحات نظری کامل در مورد متغیر

رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب

منبع : انگلیسی وفارسی دارد (به شیوه APA)

نوع فایل: WORD و قابل ویرایش با فرمت doc

قسمتی از متن مبانی نظری


خلاصه ای از کار:

مقدمه

در صنعت طیور، به دلیل قیمت‌های در حال افزایش مواد غذایی غنی از انرژی، تلاش قابل ملاحظه­ای برای جستجوی جایگزین‌های انرژی و استفاده از این جایگزین‌ها به ویژه محصولات فرعی یا پسماندهای فرآوری صنعتی محصولات کشاورزی انجام شده است (سوشی و همکاران، 2011)[1]. در حال حاضر مطالعات استفاده کننده از منابع تجدید شدنی انرژی به شدت مورد توجه بوده و از بین آن‌ها بیودیزل توجه خاصی را به خود جلب کرده است. بیودیزل جایگزینی برای سوخت‌های نفتی است و می‌تواند از چربی‌های حیوانی یا روغن‌های گیاهی تولید شود؛ که بیشتر این منابع بر پایه‌ی روغن سویا یا پیه گاوی است. گلیسیرین مهم‌ترین محصول تولید بیودیزل است (فریتاس و همکاران، 2012)[2].

.....................

- اهمیت استفاده از مواد جایگزین در تغذیه طیور

گوشت مرغ در سال‌های اخیر به طور وسیعی جهت تغذیه انسان و تأمین پروتئین مورد نیاز به کار رفته است. پرورش مرغ گوشتی به دلیل رشد سریع، سهولت تغذیه، استفاده از فضای بسته، تراکم و ضریب تبدیل پایین نسبت به سایر محصولات پروتئینی و همچنین دارا بودن مواد مورد نیاز بدن انسان از مزایای خاصی برخوردار است؛ ولی به دلیل رعایت نشدن اصول صحیح تغذیه ای و استاندارهای فنی آن در تولید و پرورش مرغ، خسارات قابل توجهی در وهله اول به تولیدکنندگان و سپس به جامعه و اقتصاد ملی وارد شده است (دشتی و یزدانی، 1375).

................

- بیودیزل و محصولات فرعی آن

بیودیزل به سوختهایی اطلاق می شود که منشاء بیولوژیکی دارند و یک عنوان کلی است که به گستره ای از سوختهای اکسیژن دهی شده با پایه استری(که از منابع بیولوژیکی تجدیدپذیر نشات می گیرد) نسبت داده می شود. بیودیزل ممکن است از روغن های آلی و چربیها تولید شود. از دیدگاه علم شیمی، بیودیزل به استرهای منوالکیل با زنجیرهای بلند اسید چرب که از بیولیپیدهای تجدید پذیر مشتق می شوند منسوب می شود. بیودیزل بطور نمونه از طریق واکنش روغن نباتی یا چربی حیوانی با متانول یا اتانول در حضور کاتالیزور برای حصول متیل یا اتیل استر (بیودیزل) و گلیسیرین

......................

- گلیسرین و اهمیت آن

گلیسرین یکی از محصولات فرعی تولید بیودیزل می باشد. گلیسرول یا گلیسیرین (به انگلیسی: Glycerin) الکل سه عاملی است که به هر نسبتی در آب حل می‌شود؛ ولی در اتانول و دیگر حلال‌های آلی بسیار کم محلول است. گلیسرول شیرین، شفاف، بی‌رنگ، بی‌بو و چسبناک است و در حضور گرما و مواد آب‌گیر (مانند HSO4K)، آب از دست داده به آلدئید دود کننده با بوی بد که مخاط را به شدت آزار می‌دهد تبدیل می‌شود. ایجاد آکرولئین با این مشخصات راهی برای تشخیص گلیسرول است. گلیسرول ۳ گروه هیدروکسیل دارد که مسئول حلالیت در آب می‌باشد.

................

- کاربردهای گلیسیرین

صنعت غذا (صنایع غذایی): در غذا و آشامیدنیها گلیسرول به عنوان یک ماده‌ای که رطوبت را به خود جذب می‌کند حلال و شیرین کننده خدمات می‌دهد و ممکن است به حفظ غذاها کمک کند. این همچنین به عنوان پر کننده در غذاهای با چربی کم که از نظر اقتصادی آماده شده‌اند استفاده می‌شود (مثل کلوچه‌ها) و به عنوان یک عامل ضخیم کننده..................

....................

-سطوح بهینه مصرف گلیسرول در مرغ های گوشتی

بر اساس گزارش بیشتر محققان، سطوح بهینه گلیسرول در جیره طیور گوشتی در محدوده 5 تا 10 درصد قرار دارد (سیمون و همکاران، 1996؛ بارتزکو و کامینسکی، 1999؛ سراته و همکاران، 2006). هنگامیکه در این سطوح به جیره اضافه می شوند، گلیسرول خام اثر مثبت روی خصوصیات عملکردی جوجه های گوشتی نشان داده است و اثر منفی بر روی ضریب تبدیل غذایی دیده نشده است. مقدار 25% گلیسرول در جیره با تغییرات پاتولوژیکی در اندام ها همراه بوده است و اثر منفی بر خصوصیات عملکرد در جوجه های گوشتی داشته است (سیمون و همکاران، 1997).

.................

-مزیت استفاده از منابع روغن در تغذیه طیور

چربیها و روغنها از دیر باز بعنوان یک ماده غذایی ارزشمند در تغذیه انسان ایفای نقش نموده‌اند ، چربی یک منبع مهم تامین انرژی در بدن انسان است و در سلامت و بقای حیات نقش اساسی دارد. چربیها بعنوان یک ماده اصلی در غشای سلولی حضور دارند و ورود و خروج مواد به سلول را تنظیم می کنند ، از آنجایی که بدن انسان از ساخت برخی اسیدهای چرب ضروری ناتوان است چربیها تامین آنها را به عهده دارند. در اواخر دهه ۱۹۴۰ میلادی، چربیها به.................

..................

منابع

Abd-Elsamee, M.O., Abdo, Z.M.A., El-Manylawi, M.A.F., Salim, I.H. (2010).Use of crude glycerin in broiler diets. Egypt Poult Sci, 30 (1): 281-295.

Acikgöz Z., Ayhan V., Özkan K., Özge A., Altan A., Özkan S., Abkas Y. 2003: The effects of dietary oil and methionine on performance and egg quality of commercial laying hens during summer season. Arch. Geflűgelkunde, 67, 5: 204-207 .

....................

.................

مبانی نظری گیاه جو، تنش سرمازدگی، ارتباط ورنالیزاسیون (بهاره سازی) با تحمل به تنش سرما

مبانی نظری گیاه جو، تنش سرمازدگی، ارتباط ورنالیزاسیون (بهاره سازی) با تحمل به تنش سرما
دسته بندی علوم انسانی
بازدید ها 1
فرمت فایل docx
حجم فایل 60 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 44
مبانی نظری گیاه جو، تنش سرمازدگی، ارتباط ورنالیزاسیون (بهاره سازی) با تحمل به تنش سرما

فروشنده فایل

کد کاربری 1113
کاربر

مبانی نظری گیاه جو، تنش سرمازدگی، ارتباط ورنالیزاسیون (بهاره سازی) با تحمل به تنش سرما

توضیحات: فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد (پیشینه و مبانی نظری پژوهش)

همراه با منبع نویسی درون متنی به شیوه APA جهت استفاده فصل دو پایان نامه

توضیحات نظری کامل در مورد متغیر

رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب

منبع : انگلیسی وفارسی دارد (به شیوه APA)

نوع فایل: WORD و قابل ویرایش با فرمت doc

قسمتی از متن مبانی نظری


خلاصه ای از کار:

- گیاه شناسی جو:

جو گیاهی است از خانواده غلات1، جنس هوردیم2 و گونه ساتیوا3 و گیاهی یک ساله است. ریشه جو سطحی و افشان بود و شامل :

1- ریشه های جنینی که به تعداد 5 تا 9 عدد از گره جنین بیرون می آیند. در استحکام و تغذیه گیاه جوان در دوران اولیه رشد نقش مهمی دارند.

...................

- بذر جو:

دانه جو دارای یک شیار است که در جوهای چهار و شش ردیفه کوتاه می باشد. رنگ دانه که مربوط به آلورون و پریکارپ می باشد معمولا سفید یا آبی روشن و در ارقام دیگر با رنگهای قرمز، بنفش، سیاه نیز دیده می شود که رنگ سیاه مربوط به ماده رنگی به نام ملانین و رنگ آبی آن نیز مربوط به ماده رنگی به نام آنتوسیانین می باشد. بعضی از ارقام جو، دانه های سخت و عریان دارند که گلومل به دانه نچسبیده و این صفت ارثی می باشد و تابع شرایط محیط نمی باشد (تاج بخش، 1382 و کاظمی اربط، 1378).

................

- طبقه بندی زراعی جو:

از نظر زراعی جو را به سه دسته تقسیم می کند.

1- جوهای بهاره : طول دوره رشد و نمو حدود 100-120 روز بوده، احتیاجات از نظر سرما، نور و مواد غذایی کمتر بوده و دارای سیستم ریشه ای ضعیفی هستند و عملکرد کمتری نسبت به جوهای پاییزه دارند و اکثرا در صنایع مالت مورد استفاده قرار می گیرد.

..................

- سازگاری

..............

- تنش

..............

- تنش سرمازدگی

..................

- مدیریت سرمازدگی

................

- دما

...............

- درجه و شدت تنش

کورکلا و فرانک (1995)، گیاه علف گوش موشی یا علف تال را به عنوان گیاهی که قادر به سازگاری به سرما باشد را معرفی کردند. آنها دوره هایی با 4 درجه سانتی گراد به سرما را آزمایش کردند و دریافتند مقاومت به سرما برای دامنه 8- تا 3+ درجه سانتی گراد می تواند برای این گیاه مناسب باشد. مقاومت به سرما در روزهای اولیه تنش بیشتر مشاهده شد و بیشترین سطح بعد از هفت روز به دست آمد. مقاومت به سرما در گیاه برنج یک صفت کمی است و اهمیت زیادی دارد. البته روابطی بین صفات فیزیولوژیکی و مورفولوژیک مانند ارتفاع بوته، طول خوشه و تعداد دانه و پنچه و تعداد خوشه با مقاومت به سرما در گیاه برنج وجود دارد ( توریاما 1962، باردهان و همکاران 1982، گوپتا و همکاران، 1993).

................

- اثر یخ زدگی بر گیاهان

خاصیت سازگاری و در نتیجه مقاومت به سرما معمولا در میان گیاهان مناطق معتدله رخ می دهد به نحوی که آنها را قادر می سازد سرما و دوره های یخبندان در فصل پاییز و زمستان را تحمل کنند. دامنه وسیعی از افزایش مقاومت به.................

- اثر دما و طول روز

............

- زمان کاشت

.............

- تحمل به یخبندان

به منظور تحمل به تنش سرما بایستی ژنوتیب هایی را انتخاب نمود که در طول سرمای زمستان دارای نمو بطئی آغازه های سنبله و رشد سریع پس از برطرف شدن سرما باشند (هاشینو و همکاران، 1987).........................

.................

- تاثیر تنش سرما روی غلات

تحمل غلات با تیپ پاییزه به دماهای پایین به فرآیندهای فیزیولوژیکی شناخته شده در تنش سرما وابسته است. تغییرات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی متعددی در طی تنش سرما رخ می دهد که این تغییرات نظیر فعالیت آنزیمی، انباشت محلولهای سازگار، تغییرات در پایداری غشا و القا ژن‌های خاصی تحت تنش می باشند (کاتیولی و بارتلس، 1992)...............

................

- ارتباط ورنالیزاسیون (بهاره سازی) با تحمل به تنش سرما

عادت دهی به سرما از روندهای بسیار مهم در غلات در طول فصل پاییز است که تغییرات مهم بیوشیمیایی و متابولیکی در طی آن دوره صورت می گیرد و در نتیجه گیاهان مواد محافظت کننده در برابر تنش سرما را انباشت می کنند تا برای مقابله با شرایط سخت زمستان آماده شوند (سرهان و همکاران، 1997 ؛ فولر و همکاران، 1999). به طور کلی وقتی..............

..................

- تاثیر تنش سرما در گیاهان

سریع‌ترین تغییرات در 50LT (50 درصد گیاهچه های مرده) در مراحل اولیه سازگاری رخ می دهد (برول- بابل و فاولر، 1989). این ارتباط بین نسبت و مرحله سازگاری در دمای ثابت غیر خطی است. چاودار بهترین تحمل به دمای پایین در بین غلات داشته و در مرحله بعد گندم، تریتیکاله و گندم دوروم، جو و یولاف در مراحل بعدی از نظر تحمل به دمای پایین دارند (فاولر و کارلز، 1979).

....................

- افیونی، د.، ا. قندی.، و د، صادقی. 1380. بررسی اثرات تاریخ کاشت و میزان بذر بر عملکرد دانه و خصوصیات زراعی ارقام جدید گندم. گزارش طرح تحقیقاتی شماره 79084-12-103، ایستگاه تحقیقات کشاورزی کبوترآباد اصفهان. 9 صفحه.

- امام، ی. 1382. زراعت غلات. انتشارات مرکز نشر دانشگاه شیراز. 430 صفحه

..................

....................