فایل فردا

مرجع دانلود فایل های دانشجویی

فایل فردا

مرجع دانلود فایل های دانشجویی

مبانی نظری و پیشینه پژوهش باور های غیرمنطقی (فصل دو)

مبانی نظری و پیشینه پژوهش (فصل دو) باورهای غیرمنطقی در 40 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc
دسته بندی پیشینه متغیر های روانشناسی
بازدید ها 43
فرمت فایل doc
حجم فایل 98 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 40
مبانی نظری و پیشینه پژوهش باورهای غیرمنطقی (فصل دو)

فروشنده فایل

کد کاربری 4084
کاربر

مبانی نظری و پیشینه پژوهش (فصل دو ) باورهای غیرمنطقی در 40 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

توضیحات: فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد و دکترا (پیشینه و مبانی نظری پژوهش)

  • همرا با منبع نویسی درون متنی به شیوه APA جهت استفاده فصل دو پایان نامه
  • توضیحات نظری کامل در مورد متغیر
  • پیشینه داخلی و خارجی در مورد متغیر مربوطه و متغیرهای مشابه
  • رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب
  • منبع : دارد (به شیوه APA)
  • نوع فایل: WORD و قابل ویرایش با فرمت doc

قسمتی از مبانی نظری متغیر:

باور یعنی تمایل به واکنش خودآگاهانه در یک شیوه یا طریق ثابت در یک وضع خاص. از یک دیدگاه باورها به دو دسته تقسیم می شوند: الف) باورهای منطقی؛ کسانی که باور دارند در کاری موفق می­شوند، بدون شک توانایی انجام آن کار را در خود می­بینند و موفق خواهند شد. ب) باورهای غیرمنطقی؛ این باور که نیاز به حمایت و تأیید افرادی دارند که آن­ها را می­شناسند و یا به آن­ها علاقه دارند (امین پور و احمدزاده، 1390).

باورهای غیرمنطقی دو ویژگی اصلی دارند: 1- توقعات خشک و تعصب آمیزی هستند که معمولاً با کلمات باید و حتماً بیان می شوند. فلسفه های خودآشفته ساز، که معمولاً حاصل این توقعات هستند و انتساب های بسیار نامعقول و بیش از حد تعمیم یافته ایجاد می کنند. برنارد باورهای غیرمنطقی را خواست ها و هدف هایی می داند که به صورت اولویت­های ضروری در می­آیند، به طوری که اگر برآورده نشوند، موجب آشفتگی می شوند. از نظر الیس فرد ضمن قبول نکردن واقعیت و جذب شدن در فرایند افکار غیرمنطقی در برتری جویی مفرط خود، مبتلا به عوارض نسبتاً شدیدی می­شود که اغلب آن را اختلال عاطفی می نامند. به عقیده وی توسل به این عقاید به اضطراب، اختلالات عاطفی و ناراحتی روانی منجر می شود (ماهفر، آسلان، نواح، احمد و جعفر، 2014).


پیشینه

نتایج تحقیق ریاحی، خواجه الدین، ایزدی مزیدی، عشرتی و نقدی نسب (1390) نشان داد که درمان حمایتی و شناختی رفتاری بر سلامت روان و باورهای غیرمنطقی مادارن دارای کودکان مبتلا به اختلال اوتیسم موثر بوده است.

حمیدی و محمدحسینی(2010) در تحقیق خود دریافتند که بین باورهای غیرمنطقی و سازگاری عاطفی، شناختی، هیجانی و تحصیلی ارتباط معنادار وجود دارد.

حمیدی و شیرازی مطلق (2010) در تحقیق خود دریافتند که بین افرادی که دچار اختلال وسواس اجباری هستند و افراد عادی در باورهای غیرمنطقی و مکانیسم های دفاعی تفاوت معنادار وجود دارد.

موسوی، هزاردستان، آتش پور و مرکی (2012) در تحقیق خود که با هدف مقایسه تکانش پذیری و باورهای غیرمنطقی افراد دارای اختلال وسواس اجباری و افراد عادی بود، دریافتند که در باورهای غیرمنطقی بین آنها تفاوت معنادار حاصل نشد ولی در تکانش پذیری بین دو گروه اختلاف معنادار بدست آمد.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.