دسته بندی | مبانی نظری و پیشینه تحقیق علوم اجتماعی |
بازدید ها | 3 |
فرمت فایل | docx |
حجم فایل | 81 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 27 |
مبانی نظری و پیشینه پژوهش بلوغ سازمانی در 27 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc
کامل و قابل ویرایش
شامل مبانی نظری و پیشینه تحقیق
شامل منابع داخلی و خارجی
منبع نویسی استاندارد
بخشی از مبانی نظری:
مفاهیم پایه¬ای و زیر بنای بلوغ متضمن این امر می باشند که سازمان¬های بالغ به شکل سازمان یافته عمل میکنند، در حالی که در سازمان¬های نابالغ دستیابی به نتایج حاصل تلاش¬های قهرمانه افراد در استفاده از رویکردهایی است که کم و بیش به طور خودانگیخته یا خودجوش آن ها را به وجودآورده اند. در بعضی از مراجع مدل بلوغ فرآیندی و در توضیح مفهوم بلوغ از واژه هایی مانند پیش بینی پذیری، کنترل و یا اثربخشی استفاده می شود(امینی و نایبی، 1387).
بخشی از پیشینه تحقیق:
در تحقیقی تحت عنوان «تجارب به دست آمده از به کارگیری مدل PCMM که توسط انستیتو مهندسی نرم افزار صورت گرفت، نتایج زیر به عنوان مزایای مدل به دست آمد: مزایای بکارگیری مدل PCMMبستگی به سطح بلوغ به دست آمده دارد. سازمان¬هایی که به سطح دوی بلوغ می¬رسند، به طور قابل توجهی افزایش اصول اخلاقی نیروی کار و کاهش تغییر شغل اختیاری کارکنان را گزارش می¬کنند(کارتیس و همکاران ،2009).
سلطانی و بهرامی نژاد جونقانی به بررسی تاثیر بلوغ سازمانی بر سر آمدی سازمان در شرکت فولاد مبارکه پرداختند.آن ها در این مطالعه بلوغ سازمانی را در سه سطح فردی،فرآیندی و سازمانی مورد بررسی قرار داده اندو تاثیر این سه سطح را بر روی هشت دستاورد خروجی بلوغ مورد بررسی قرار دادند.نتایج نحقیق نشان داد که بلوغ سازمانی بیشترین تاثیر را بر سرآمدی سازمان دارد(سلطانی و بهرامی نژاد جونقانی، 1389).
در پژوهشی به نام سنجش سطح بلوغ مدیریت دانش در سازمان ها از طریق یک مدل بلوغ توسعه یافته مدیریت دانش پرداخته اند. امروزه دانش به عنوان یک منبع ارزشمند و استراتژیک است. برای هدفمند کردن استفاده از دانش به عنوان یک مزیت رقابتی و استراتژیک و نیز سازاندهی مراحل توسعه مدیریت دانش در سازمان، شناخت وضعیت موجود سازمان در زمینه مدیریت دانش و تعیین عوامل موثر بر تصمیم گیری یک سازمان برای به کار گیری و بهبود مدیریت دانش امری ضروری است(قلی پور و عابدی جعفری، 1390).
فهرست مطالب
بلوغ سازمانی
۲-۱1 -مفهوم بلوغ
۲-۱2 -دیدگاه چرخه حیات
2-۱3- رویکردهای سنجش بلوغ
2-14 -رویکردهای بلوغ سازمان از دیدگاه پژوهشگران مختلف
2- 14-۱ -رویکرد فرآیندگرا
۲-۱4-۲- نگرش نظام مند
2-14-۳ -منابع انسانی
2-۱4-۴ -مسئولیت های اجتماعی سازمان
2-۱4-۵ - رضایت ذینفعان
2-۱4-۶ - قابلیت های رهبری و مدیریتی
2-۱4-۷ -راهبردهای مناسب مشارکتی
2-۱4-۸ - استفاده از سامانه های مدیریتی
2-۱4-۹ -یادگیری، بهبود و ارزش آفرینی
2-۱4-۱۰ - مدیریت کیفیت محصول
2-۱4-۱۱- نتایج عملکرد پایدار
2-۱5 -مدل بلوغ قابلیتهای منابع انسانی
سطوح بلوغ در مدل بلوغ قابلیتهای منابع انسانی:
ساختار مدل بلوغ قابلیتهای انسانی.
سطوح تکمیلی.
زمینههای فرآیندی
۲-۱6 -پیشینه تحقیق
۲-۱6-۱-تحقیقات انجام شده خارجی
۲-۱6-۲ -تحقیقات انجام شده داخلی
منابع فارسی