دسته بندی | صنایع غذایی |
فرمت فایل | |
حجم فایل | 103 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 16 |
مقدمه :
بی شک غلات بیشترین سهم را در سبد غذایی جوامع بشری دارا هستند
در این میان گندم به لحاظ دارا بودن خواص ویژه خود ، که قابلیت تبدیل
شدن به نان را دارد از اهمیت بسزایی برخوردار است . به گونه ای که
برخی از اقلام وحشی آن از حدود پانزده هزار سال قبل از میلاد مسیح در
مصر و بین النهرین می روییده است و دانه های این گیاه در کنار مومیایی
های فراعنه مصر از اهرام این کشور به دست آمده است .
در ایران ، نمونه های گندم در کاوش های باستان شناسی انجام شده در
دامغان ،غارهای نزدیک به دریاچه مازندران وهمدان بدست آمده است و
باستان شناسان عقیده دارند که گندم از حدود 5 تا 6 هزار سال قبل از
میلاد مسیح در این مناطق کشت می شده است .