فایل فردا

مرجع دانلود فایل های دانشجویی

فایل فردا

مرجع دانلود فایل های دانشجویی

پانسمان

پانسمان ماده ای است که مستقیما در تماس با سطح زخم قرار میگیردیک پانسمان باید به نحوی طراحی گرددکه برای زخمها مراحل مختلف درمان زخم مناسب باشدبرای پانسمان ایده آل ویژگیهایی ذکر شده که به بعضی از آنها اشاره می شود
دسته بندی علوم پزشکی
فرمت فایل doc
حجم فایل 16 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 8
پانسمان

فروشنده فایل

کد کاربری 7169

پانسمان

انسانها همواره در جستجوی مرهمی برای درمان بهینه زخم بوده اند و در این راه ضمادها و ترکیبات گوناگونی را آزموده اند.مصریان باستان از ترکیبات مختلفی که منشاء طبیعی داشته اند مانند چربی حیوانات،عسل و الیاف گیاهان استفاده نموده اند.سایرین از پوست برگ درختان و ترکیبات گیاهی،گل و خاشاک،الیاف پارچه و سایر ترکیبات صناعی استفاده کرده اند که برخی موثر و برخی دیگر غیرموثر و حتی گاهی سمی و کشنده بوده اند.برخلاف عقیده رایج در خصوص خشک نگه داشتن زخم برای التیام سریعتر،دکتر وینتر در سال 1962 ثابت نمود که التیام وترمیم زخم، زمانی که از یک پانسمان نگه دارنده رطوبت استفاده می شود.(محیط مرطوب) بسیار سریعتر از زمانی است که زخم در معرض هوا خشک شود.بعدها صدها برررسی و تحقیق دیگر این نکته را تایید نمودند و امروز این یک اصل بدیهی در درمان زخم محسوب میشود.مکانیسمهای زیادی در این میان دخیل هستند که ازآن جمله می توان به تسهیل مهاجرت سلولی،تحریک فیبروبلاستها برای ترشح کلاژن،تشکیل بستر مناسب برای انتقال آنزیمها و هورمونها مانند هورمون رشد، تحریک ماکروفاژها ، تسهیل دبریدمان اتولییتیک ، .... اشاره نمود.

پانسمان ایده آل

پانسمان ماده ای است که مستقیما در تماس با سطح زخم قرار میگیرد.یک پانسمان باید به نحوی طراحی گرددکه برای زخمها مراحل مختلف درمان زخم مناسب باشد.برای پانسمان ایده آل ویژگیهایی ذکر شده که به بعضی از آنها اشاره می شود.

- بهترین شرایط را برای التیام زخم فراهم سازد.

برای ایجاد شرایط مناسب التیام زخم بطور اصولی باید عواملی را که باعث کند شدن روند التیام می گردند حذف نمود.زخمی که در مجاورت هوا قرار میگیرد دهیدراته و خشک می گردد و برروی آن پوسته و دلمه تشکیل شده در نهایت بافت جوشگاه ایجاد میشود وجای زخم باقی می ماند.پوسته روی زخم علاوه بر اینکه یک سد مکانیکی در برابر مهاجرت سلولهای اپیتلیال بوده و آنها را به عمق زخم هدایت می کند،محل مناسبی برای رشد میکروارگانیسمها نیز می باشد.برداشتن بافتهای مرده و نکروتیک اولین قدم برای شروع التیام است.

- زیر پانسمان محیط مرطوب حفظ شود.


بیماری سرخچه (متن لاتین و ترجمه متن)

بیماری سرخچه یکی از بیماریهای ویروسی شایع کودکانمی‌باشد مشخصات این بیماری پیدایش دانه‌هایی در پوست صورت و بدنمی‌باشد شیرخواران به علت ایمنی مادری معمولا تا شش ماهگی به اینبیماری مبتلا نمی‌شوند سپس در هر سنی آمادگی دارند، ولی اغلب در سنین 5 تا 14 سالگی به بیماری سرخچه مبتلا می‌گردند علائم بیماری سرخچه درکودکان در مقایسه بابیماریسرخکخفیف است
دسته بندی علوم پزشکی
فرمت فایل doc
حجم فایل 19 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 7
بیماری سرخچه (متن لاتین و ترجمه متن)

فروشنده فایل

کد کاربری 7169

Rubella Disease

Overview
Rubella disease is one of the most common viral illnesses children. The disease profile Danhhayy Genesis is the face and body. Infants due to maternal immunity is usually six months are not infected. Then, at any age are ready, but most ages 5 to 14 years with the disease rubella represented. Rubella symptoms in children compared with mild disease is measles.


Rubella disease is important from the view that if pregnant women not previously infected with rubella in the first three months of pregnancy with rubella should be, rubella virus on the fetus inside her womb is the effect and cause abnormalities such as mental illness, blindness, Carey, heart disease, blood and brain are infants.

How Rubella virus is spread to others?

Disease virus in throat secretions, mouth, nose, and also in feces, urine and blood of children suffering there. The virus is usually seven days before the emergence of seeds and 7 to 8 days after the emergence of seeds (totally 15 days) in children with nose and throat there and around is published. So in this period is contagious. If a child with a healthy child with rubella contact, the rubella virus from the way he enters the upper respiratory tract and multiply in the body, he finds, and 14 to 21 days later, Rubella symptoms in children appears.
Rubella symptoms

First child is a little fever and runny nose will be brief. The pink beads in her body appears. Rubella disease profile is that 24 hours before the rise of grain, behind the ear and neck lymph node child is big and swollen. Rubella disease is usually tiny flakes, pink and featured a brief and first case starts within 24 hours the body is released.

بیماری سرخچه یکی از بیماریهای ویروسی شایع کودکانمی‌باشد. مشخصات این بیماری پیدایش دانه‌هایی در پوست صورت و بدنمی‌باشد. شیرخواران به علت ایمنی مادری معمولا تا شش ماهگی به اینبیماری مبتلا نمی‌شوند. سپس در هر سنی آمادگی دارند، ولی اغلب در سنین 5 تا 14 سالگی به بیماری سرخچه مبتلا می‌گردند. علائم بیماری سرخچه درکودکان در مقایسه بابیماریسرخکخفیف است.

بیماری سرخچه از این نظر اهمیت دارد که اگرخانم بارداری قبلا به سرخچه مبتلا نشده باشد و در سه ماه اولدورانبارداریمبتلا به سرخچه گردد، ویروس سرخچه بر رویجنینداخل رحم او اثر می‌کند وسبب ناهنجاریهایی از قبیلعقب افتادگی ذهنی،کوری،کری،بیماریهای قلبی، خونی و مغزینوزاد می‌گردد.

چطور ویروس سرخچه به دیگران سرایت می‌کند؟

ویروس این بیماریدر ترشحاتحلق،دهان،بینیو همچنین در مدفوع ، ادرارو خون کودکان مبتلا وجود دارد. این ویروس معمولا 7 روز قبل از پیدایشدانه‌ها و 7 تا 8 روز بعد از پیدایش دانه‌ها (جمعا 15 روز) در بینی وحلق کودک مبتلا وجود دارد و به اطراف منتشر می‌شود. بنابراین در ایندوران مسری است. اگر کودک سالمی با کودک مبتلا به سرخچه تماس پیدا کند،ویروس سرخچه از راهدستگاه تنفسفوقانی او واردمی‌شود و در بدن او تکثیر می‌یابد و 14 تا 21 روز بعد ، علائم بیماریسرخچه در کودک ظاهر می‌شود.

نشانه‌های بیماری سرخچه

کودک ابتدا کمی تب می‌کند و آب ریزشمختصری از بینی خواهد داشت. سپس دانه‌های صورتی رنگی در بدن او ظاهرمی‌شود. مشخصات بیماری سرخچه این است که 24 ساعت قبل از پیدایش دانه‌ها،غدد لنفاویپشت گوش و گردن کودکبزرگ و متورم می‌گردد. دانه‌های بیماری سرخچه معمولا ریز ، صورتی رنگ ومختصری برجسته است و ابتدا از صورت شروع می‌شود و در خلال 24 ساعت بهتمام بدن منتشر می‌گردد.


آنچه مانع از برآمدگی شکم می شود

در این مقاله ما از چاقی مفرط شکم صحبت نمی کنیم اما تورم و نفخ متغیر شکم از جمله دردسرهایی است که اغلب ما گاه و بی گاه تجربه می کنیم اگر این نفاخی شکم مربوط به بیماری خاصی نظیر مشکلات کبد و قلب نباشد در اغلب موارد به دلیل گازهای روده می باشد و به هیچ عنوان ربطی به مایعات ندارد
دسته بندی علوم پزشکی
فرمت فایل doc
حجم فایل 12 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 2
آنچه مانع از برآمدگی شکم می شود

فروشنده فایل

کد کاربری 7169

آنچه مانع از برآمدگی شکم می شود

آنچه مانع از برآمدگی شکم می شود!
مسلما همه دوست دارید که شکمی صاف و بدون برآمدگی ناجور داشته باشید. اما این علاقه ای بیش نیست. برای رسیدن به این خواسته چه می کنید. مگر نه این است که اغلب اوقات روز در حال تماشای تلویزیون و یا لم دادن روی صندلی محل کار هستید و تازه این درحالی است که ظرفی از انواع هله هوله های ناجور هم مقابلتان قرار دارد و در حالی که بی امان صحبت می کنید و یا به تلویزیون نگاه می کنید به طور خودکار نیز د رحال خوردن هستید و از کم و کیف آن هیچ خبر ندارید. اما زمانی که به سراغ لباس های ضیافتی خود می روید و با زیپ آن درگیر می شوید پی به عمق فاجعه می برید.

مسلما خوردن انواع چیپس و نوشیدنی های پر کالری و عدم تحرک نتیجه ای جز این درگیری عذاب آور ندارد.
در اغلب موارد نیز به دلیل عدم توجه به غذاهای نفخ آور باعث تورم ناخواسته این عضو حساس می شوید. اما خبر خوب این که نفخ شکم از جمله مسائلی است که حل آن آسان می باشد.
البته باید بدانید که در این مقاله ما از چاقی مفرط شکم صحبت نمی کنیم اما تورم و نفخ متغیر شکم از جمله دردسرهایی است که اغلب ما گاه و بی گاه تجربه می کنیم. اگر این نفاخی شکم مربوط به بیماری خاصی نظیر مشکلات کبد و قلب نباشد در اغلب موارد به دلیل گازهای روده می باشد و به هیچ عنوان ربطی به مایعات ندارد. زیرا بر خلاف تصور عامه که گمان می کنند نفخ این قسمت به دلیل تجمع مایعات است باید گفت که اولا در حالت نرمال این بخش مکانی برای تجمع مایعات نیست و در ثانی اگر تجمع مایعاتی مطرح باشد اغلب در بخش های پایانی بدن مثل پاها صورت می گیرد.
اما باید بدانیم که چه چیز سبب تجمع گازها در امعا و احشا می شود و ظاهر و احساس فرد را دچار خدشه می کند.
متخصصان علت های ممکن این مسئله را ناشی از حساسیت به بعضی از غذاها و یبوست می دانند.
لذا در ادامه به بعضی از موارد پیشیگری از نفخ و برآمدگی شکم اشاره می کنیم.
1- پیشگیری از یبوست : کاهش فیبر و مایعات در رژیم غذایی و عدم تحرک کافی منجر به بروز یبوست می شود که به نوبه خود باعث نفخ شکم می شود. برای جلوگیری از این مشکل لازم است که از غذاهای پر فیبر که به مقدار فراوان در انواع سبزیجات ، میوه ها ، آجیل و مغزها، بقولات است استفاده کنید. همچنین نوشیدن مایعات کافی و داشتن تحرک بدنی کافی (حداقل 30 دقیقه در روز)لازم است.
2- نفی آلرژی نسبت به گندم و یا لاکتوز: آلرژی و عدم تحمل نسبت به بعضی از غذاها باعث نفخ شکم می شود. اما تشخیص این نوع غذاهای نفاخ به عهده پزشک است. بسیاری از افراد به دلیل تشخیص سرخود ، بعضی از غذاهای مفیدو سالم نظیر لبنیات و غلات را از برنامه غذایی خود حذف می کنند. در حالیکه این اقدام اصلا درست نیست. اگر گمان می کنید به غذایی حساسیت دارید با پزشک خود مشورت کنید. ممکن است تنها کاهش مصرف این نوع غذاها و یا مصرف همزمان آن با سایر خوراکی ها تاثیر ناخواسته آن را تخفیف دهد.


آنتی بیوتیک ها

تعداد و اهمیت آنتی بیوتیک ها به حدی است که طبقه بندی های متعددی را ایجاب می نماید طبقه بندی آنتی بیوتیک برحسب منشا ء تولید ، طبقه بندی آنتی بیوتیک ها بر حسب پایگاه فعالیت
دسته بندی علوم پزشکی
فرمت فایل doc
حجم فایل 21 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 10
آنتی بیوتیک ها

فروشنده فایل

کد کاربری 7169

طبقه بندی آنتی بیوتیک ها

تعداد و اهمیت آنتی بیوتیک ها به حدی است که طبقه بندی های متعددی را ایجاب می نماید طبقه بندی آنتی بیوتیک برحسب منشا ء تولید ، طبقه بندی آنتی بیوتیک ها بر حسب پایگاه فعالیت ، تقسیم بندی بر اساس دامنه فعالیت

طبقه بندی آنتی بیوتیک ها بر حسب ساختمان شیمیایی
1- طبقه بندی آنتی بیوتیک برحسب منشا ء تولید:

بر حسب مبداء ممکن است سنتز آن شیمیک یا میکروارگانیسم باشد. از حدود 2500 آنتی بیوتیک شناخته شده تقریباً 70% توسط میکروارگانیسم ها و از این تعداد 60 % توسط اکتینومیست ها ساخته می شود

2- طبقه بندی آنتی بیوتیک ها بر حسب پایگاه فعالیت :

در برخی از طبقه بندی ها ، آنتی بیوتیک را برحسب پایگاه اثر (جدار ، غشاء ، اسیدهای نوکلئیک ، پروتئین ها و غیره ، تقسیم بندی می کنند.

3- تقسیم بندی بر اساس دامنه فعالیت :

برخی از آنتی بیوتیک ها فقط بر روی گروه خاصی از میکروارگانیسمها موثرند:
الف- برخی فقط بر روی باکتریهای گرم منفی موثر می باشند.
ب- برخی فقط بر روی باکتریهای گرم مثبت موثرند.
ج- برخی از آنتی بیوتیک ها ضد قارچ ، ضد تومور و یا ضد پروتوزوئر هستند.
د- برخی از آنتی بیوتیک ها دامنه فعالیت وسیعی دارند.

4- طبقه بندی آنتی بیوتیک ها بر حسب ساختمان شیمیایی :

این طبقه بندی بیش از همه متداول است و بر پایه ساختمان شیمیایی آنتی بیوتیک ها قرار دارد. بنابراین همانطوریکه ملاحظه می شود داشتن یک طبقه بندی کامل برای آنتی بیوتیک ها مشکل بنظر می رسد ، ولی بطور کلی می توان آنتی بیوتیک ها را به دو دسته تقسیم کرد:
اول :آنتی بیوتیک هایی که از راه سنتز بدست می آیند.
دوم: آنتی بیوتیک های طبیعی که از راه میکروارگانیسم های زنده مانند باکتریها ، قارچ ها بدست می آیند.
اول :آنتی بیوتیک هایی که از راه سنتز بدست می آیند.


آنتی بیوتیک های سنتتیک عبارتند از :
1.سولفامیدها

2 .تیو-سمی کاربازون ها

3.اسید پارا آمینوسالیسیلیک

4 .هیدرازید اسید ایزونیکوتینیک

5 .اسید نالیدیکسیک

6. نیتروفورانها

دوم- آنتی بیوتیک های طبیعی :

این نوع آنتی بیوتیک ها ممکن است از باکتریها ، قارچ ها و اکتینومیست ها بدست آید. به ترتیب به ذکر آنها می پردازیم .

.Aآنتی بیوتیک هایی که از باکتریها به دست می آیند:

مصرف این آنتی بیوتیک ها امروزه کم است و اولین آنتی بیوتیکی که بدست آمد پیوسیاناز Pyocyanase است و بقیه عبارتند از :
.1 تیروتریسین (Tyrothricine) : اولین مرتبه از باسیلوس برویس B.brevis بدست آمد.
.2 باسیتراسین (Bacitracine) : اولین مرتبه در سال 1945 از باسیلوس سوبتلیس بدست آمد.
.3 پلی ماکزین (Polymyxine) : اولین مرتبه از باسیلوس پلی مایکزا پیدا شد.
.4 سوبتیلین (Subtiline) : از باسیلوس سوبتیلیس جدا شد.
.5کلیستین یا کلی مایسین (Colistine) در سال 1950 از باسیلوس کلی ستینوس (B.Colistinus) بدست آمد.


اسهال در کودکان

به محض شروع اسهال مایعات بیش تری به کودک بدهید – این مایعات می تواند شیرمادر – دوغ – لعاب برنج – سرم خوراکی (او – آر – اس) ، آب ، چای کم رنگ باشد و هم چنین هویج، موز، سیب زمینی و سایر غلات مفید است از دادن آبمیوه – نخود سبز گلابی – هلو – آلو – زردآلو خودداری کنید
دسته بندی علوم پزشکی
فرمت فایل doc
حجم فایل 13 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 8
اسهال در کودکان

فروشنده فایل

کد کاربری 7169

آیا می دانید؟

اسهال دومین علت مرگ و میر کودکان در جهان است و از هر 200 کودکی که اسهال
می شود یک نفر می میرد و علل مرگ و میر 4/1 اطفال زیر5 سال در دنیا اسهال است مهمترین علت مرگ و میر کودکان اسهالی از دست رفتن آب و املاح است و هم چنین از دیگر علل می تواند مصرف آنتی بیوتیک، مسموم، تنش عاطفی یا هیجان - خستگی زیاد – مصرف نابجا مهمل- عفونت ها – بیماری های مری - حساسیت غذایی – سوء جذب، سوء تغذیه، آب آلوده حیوانات اهلی باشد. (در این زمینه به چند توصیه توجه فرمائید.)

به محض شروع اسهال مایعات بیش تری به کودک بدهید – این مایعات می تواند شیرمادر – دوغ – لعاب برنج – سرم خوراکی (او – آر – اس) ، آب ، چای کم رنگ باشد و هم چنین هویج، موز، سیب زمینی و سایر غلات مفید است. از دادن آبمیوه – نخود سبز- گلابی – هلو – آلو – زردآلو خودداری کنید.

اگر کودک با شیر مادر تغذیه می شود کودک را با شیر مادر به دفعات بیش تری تغذیه کنید. مهم ترین و حیاتی ترین اقدام جایگزین کردن آب و املاح از دست رفته از طریق مایع درمانی خوراکی است (یک بسته پودر (او-آر-اس) را در 4 لیوان آب جوشیده سرد شده حل کنید و به کودک قبل اسهال بخورانید در هنگام اسهال از غذای کمکی (که بهترین سن شروع غذای کمکی 4 تا 6 ماهگی است) در هنگام اسهال از غذای کمکی مناسب مثل فرنی – حریره بادام و سوپی است که با حبوبات و غلات و سبزیجات پخته شده و حاوی کمی کره یاروغن می باشد استفاده کنید. در زمان اسهال غذاها باید خوب پخته نرم و قابل هضم بوده و به دفعات(6 بار در روز) به کودک داده شود. ( با مشاهده حالات زیر کودک را به نزدیک ترین مرکز بهداشت درمانی یا خانه بهداشت و یانهایتاً به متخصص کودکان برده شود.)

1.احساس تشنگی زیاد

2.استفراغ مکرر

3.دفع مدفوع کلر – آبی داشته باشد

4.اسهال همراه با تب

5.کودک به مدت 3 روز (72 ساعت) بهتر نشده باشد

6.و هم چنین اگر نوزاد شیر شیر نخورد

7.علائم کم آبی (؟؟؟؟ فرورفتگی ؟؟؟؟ گریه بدون اشک – نقاط فرورفته روی پوست – بی حالی – 8 ساعت ادرار نکردن

8.اگر سن نوزاد کم تر از 3 ماه است و دچار اسهال شده است

9.